Ny forening vil samle unge i den danske hotel- og restaurationsbranche

To unge fra den danske hotelscene har netop dannet en ny forening, der skal danne netværk mellem ambitiøse unge i den danske hotel- og restaurationsbranche. Stifterne, hotelkonsulent Emil Lindvang Bentsen (26) og hotelchef Andreas Milling (23), studerede sammen på hotelskolen Ecole Hoteliere de Lausanne i Schweiz og vendte begge hjem til Danmark i sommeren 2014 efter flere års studier og arbejde i udlandet.

”Vores studier i Schweiz har givet os begge et utroligt verdensomspændende netværk indenfor branchen, men vi må begge blankt indrømme, at vores netværk blandt ambitiøse unge fra den danske hotelscene er begrænset. Vi har set hvor meget netværk kan gøre, erfaringsudveksling og sparing er sindssygt vigtigt, når man er i begyndelsen af sin karriere. Derfor har vi været ærgerlige over, at et sådan netværk ikke eksisterer i Danmark pt., men når noget ikke findes – så må man skabe det selv” udtaler medstifter og formand for foreningen Emil Lindvang Bentsen, som til daglig arbejder i konsulentvirksomheden Nordic Hotel Consulting.

Netværket vil forme sig omkring fire hjørnesten,: som viden- og erfaringsdelingsplatform, jobplatform, socialplatform samt lobby/tænketank. Igennem disse grundsten vil foreningen bringe øget fokus til samt støtte unge mellem 23 og 30 år i hotel- og restaurationsbranchen, som har en ambition om at udvikle deres karriere i branchen.

”Vi har en ambition om at bringe unge i branchen sammen, der er simpelthen for lidt fokus på, at der her virkelig er mulighed for at skabe en karriere på kryds og tværs af baggrund og landegrænser. Turismeindustrien er en af de mest lovende vækstindustrier i Danmark, og vi skal tiltrække flere af de kloge hoveder for at udnytte alt potentialet. Ved at støtte hinanden, udveksle erfaringer samt sende de rigtige budskaber videre til andre interesseorganisationer og politikere, kan vi gøre en forskel” udtaler medstifter og næstformand Andreas Milling, der har sin daglige gang på Hotel Maribo Søpark, hvor han er hotelchef.

 

Foreningen forventer, at mange af branchens virksomheder og interesseorganisationer vil bakke positivt op om initiativet, indtil videre har foreningen modtaget positiv opbakning fra Nordic Hotel Consulting og Milling Hotels, begge organisationer hilser tiltaget velkomment.

 

Foreningens fire hovedformål er:

> Viden- og erfaringsdelingsplatform

Igennem seminardage og netværksarrangementer vil medlemmer have mulighed for at dele daglige problemstillinger, succeshistorier og idéer. Derudover vil prominente branchefolk blive inviteret til at dele ud af deres erfaringer. Diskussionsemner kunne f.eks. være motivation af medarbejdere, karriereudvikling, nye trends og idéer, serviceforbedringer, forretningsproblemer og planlægning.

> Job platform

Medlemmer kan både søge nye medarbejdere eller job igennem netværket.

> Social platform

Netværket vil fungere som en social platform for foreningens medlemmer, hvor ’hospitality’ kan nydes fra gæstens perspektiv. Hvor foreningens medlemmer kan mødes for at diskutere mad, vin, hoteller og andre relaterede emner.

> Lobby og Tænketank

Foreningen vil også arbejde på at forbedre vilkårene for branchen generelt. Lobbyisme skal både være målrettet overfor politikere, uddannelsesinstitutioner samt informere unge omkring uddannelse- og karrieremuligheder i branchen – både i og uden for Danmark. Tænketanken skal have til formål at forbedre vilkårene i branchen generelt, højne serviceniveauet i Danmark, samt højne kendskabsgraden til branchen, også som karrierevej.

 

For nærmere information eller medlemskab kontakt:

Emil Lindvang Bentsen

Tlf: 40 40 54 45  – eb@nordichotelconsulting.com

//

Andreas Milling

Tlf: 42 43 40 64 – Amilling@millinghotels.dk

www.dyhp.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.