Det første møde for DYHP gik over alt forventning

Det første DYHP møde gik over alt forventning. Den 24. September blev der diskuteret ledelse i den lille forening på Avenue Hotel i København. 15 DYHP medlemmer og 4 erfarne paneldeltagere var mødt op for sammen at snakke om de udfordringer man møder som leder i hotel og restaurationsbranchen. Efter debatten blev der snakket videre på kryds og tværs over et glas vin  og en let anretning tilbudt af det lille københavner hotel.

DYHP_Ledelse1

Den 24. september mødtes den nye forening der vil samle unge i den Danske hotel og restaurations branche for første gang. Arrangementet foregik på Avenue Hotel, et 68 værelsers hotel ved Åboulevarden på grænsen mellem Frederiksberg og København. Temaet for aftens arrangement var ledelse i Hospitality, som ofte involvere både strategiske overvejelser og lavpraktisk driftsopgaver. Netop derfor var dette emne blevet valgt som det første emne, da det ledelses vil sætte ramme om andre overvejelser i driften af en hospitality virksomhed. Aftens panel var sammensat af fire professionelle og erfarne folk i branchen og hver deres historie og speciale var med til at give debatten indhold og perspektivering. På panelet var Mai Kappenberger, Andreas Milling, Kåre Clausen og Christian Ingemann.

DYHP_ledelse2

Panel debatten styrede hurtigt ind på fornuftige ledelses strategier der kan bruges når virksomheden er under forandring. Alle panelts deltagere arbejder nemlig hver dag aktivt for at forbedre de gense hospitality standarder. Det blev understreget at når man skal implementere en ny overordnet strategi som led i en turn-around, er det vigtigt at alliere sig med ambassadører på alle niveauer i organisationen, der kan promovere den nye vej. Derudover blev kodeord som struktur, disciplin, tillid og crosstraining også nævnt flere gange. Alle deltagerne var enige om at kommunikation er vigtigt. Hvis medarbejderen ikke kan udføre opgaven, fordi vedkommende er forvirret over de ledelsesbeslutninger er det et klart signal på dårlig kommunikation. I hospitality går en stor del af driftsomkostningerne til lønninger, derfor kan vi med god ledelse også vende skuden og vise retning. God hospitality går hånd i hånd med god ledelse.

DYHP_Ledelse3

Dette var selvfølgelig kun et meget lille uddrag og resumé af den halvanden time lange diskussion, som blev støttet af spørgsmål fra deltagerne.  Stemningen var efterfølgende høj og alle aftens deltagere diskuterede på kryds og tværs hvordan de forskellige inputs kan implementeres direkte i den hjemlige drift. Konklusionen på det første DYHP møde må være, at det gik over alt forventning. Vi ser meget frem til at invitere til næste DYHP møde den 26. november på Urban House i København.

DYHP_Ledelse4

Foto credits: Rasmus Styrmer

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.